NAMl në rrjet, zbuIimi bombë, ja ç’do gjente SPAK në shtëpinë e Ilir Metës dhe Sali Berishës..

Pezullimi nga puna i mjekut kardiolog Edvin Prifti dhe arr estimi i gjyqtares ka sjellë reagime të shumta në rrjetet sociale.
Rrjeti ka shp ërthyer në meme për politikanët e njohur dhe pasuritë që SPAK mund të gjejë në shtëpitë e tyre.