Mbushen në lot gjithë në Top Channel/ Nëna me kancer, përIotet nga dëshira e vajzës!

Dy vite më parë, jeta e Ildës dhe familjarëve të saj ndryshoi plotësisht.Vajza e saj Ersi, 12 vjeçe, rrë/feu historinë pr/ekëse në emisionin “Më thuaj një dëshirë”. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ilda u diagnostikua me kancer në gji në moshën 34- vjeçare dhe pas shumë seancave të kimioterapisë, i ranë flokët. Me lot në sy, Ersi tregoi se dëshironte që mami i saj të kishte flokë si më parë. Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo dhimbje, Ilda është përballur edhe më një dramë tjetër në jetë, hum/bjen e vëllait 25-vjeçar, emrin e të cilit sot e mban Ersi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT