Kur kunata fillon ti D RlDHË , dasmorët e harrojnë edhe nusen (Video)

Kur kunata fillon ti D RlDHË , dasmorët e harrojnë edhe nusen (Video)

Ky ra st ka ndodhur në Rumani, me ç’rast kr ushqit nuk kishin të ndalur me hedhje të parave në drejtim të saj, gjë

që mund të shihni pamjet ..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…