Kukafshehtas me motrën, 7 vjeçari ngec në lavatriçe…

Ishte duke luajtur kuk.afsh.ehtas dhe mendoi se vendi më i mirë për të fituar lojën me motrën e tij, ishte lav.atriçja.E motra nuk e gjeti dot, por e gjetën shërbimet e emergjencës.Një 7 vjeçar në Kharkov të Ukrainës përfundoi në faqet e para të mediave vendase me ndodhinë e tij të pazakontë. Ai ng eci në makinerinë larëse për disa orë dhe u desh mbërritja e grupeve të emer.gjen.cës për nxj.errjen e djalit prej andej.Ju Ft0jm te sh1k0n1 v1de0n me p0shte: