‘Kam mungesë s*ksi në g jak’, ja Kristina që kërkon me pa durim një djalë..!!

‘Kam mungesë s*ksi në g jak’, ja Kristina që kërkon me pa durim një djalë..!!

Një 28 vjeç.are ka telefonuar në ‘Aldo Morning Show’ nga ku kërkoi të njihej më një djalë.Kristina nga Tirana

me pro.fesion par.ukiere tha se do dikë që ta p uthë dhe p ohoi se ka mungesë të the ksuar se ksi në g jak..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…