I nxjerr videon diten e dasmes teksa ajo e TRADHTOl, dhëndri i nxjerr “të paIarat” dhe “degjeneron” nusen (Video)

Kemi dëgjuar shpesh për dasma të çuditshme, por si kjo ende jo. Dasma është ceremonia ku dy njerëz manifestojnë dashurinë e tyre dhe betohen se do ta duan njeri-tjetrin derisa sa vd-ekja t’i ndajë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Por nuk ka ndodhur kështu me dy të rinj. E themi këtë, pasi dhëndëri i ka shfrytëzuar dasmën për t’i nxjerrë të “paIarat” nuses së tij. Në mes të dasmës ai ka nxjerrë videon e tra dhtisë së gruas së tij. Kjo dasmë është bërë në provincën e Fujian në Kinën juglindore. Pasi ka mbaruar videoja me skena +I8, dhëndëri i ka thënë, nuses: Mendove s’e nuk e dija?” Më pas nusja ka hedhur buqetën me lule dhe ka ikur nga ceremonia. Ndërkohë që disa persona i janë vërsuIur dhëndrit. Kjo ndoshta mund të jetë ceremonia martesore më e pazakontë që ka ndodhur ndonjëherë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU