Gold AG: Gruaja është ko mantanti! Nëse djali nuk do bëhej mysliman…

Gold AG: Gruaja është ko mantanti! Nëse djali nuk do bëhej mysliman…

Një deklaratë e bërë disa muaj më parë e reperit Gold Ag u bë mjaft vi rale në rrjet, pasi ai u shpreh se nuk e lejoi bashkëshorten e tij të punonte gjatë sh tatëzanisë.

Mirëpo, kjo u k eqinterpretua nga publiku i gjerë që e interpretoi sikur ishte reperi ai që vendoste për gruan e tij, Ermirën.

Së fundmi,në një intervistë për “Glamour Zonë” në Rtv Ora, Gold Ag tregoi ve rsionin e vërtetë të kësaj deklarate duke shprehur se është gruaja ajo që e k omandon atë.

Ester Bylyku: A je ti ai që merr ve ndimet në familje? Ti vendos për gruan tënde?

Gold Ag: Kohën kur unë e ndalova të punonte ajo ishte sh tatzënë. Ajo kishte dëshirën për të punuar, ndërsa unë kisha fr íkë se mos infektohej. Kisha fr íkë të dyanshme, se mbase i ndodhte diçka e k eqe edhe gruas edhe fëmijës. Edhe nëse ajo ka ga bim për diçka unë nuk e ndaloj, thjesht i them që ka gabim. Unë i marr mendim për shumë gjëra, edhe përpara se të dali ndonjë këngë e re pyes rrethin tim, por i marr mendim edhe asaj. Pse mos ta pyes ko mandantin? (qesh)

Ester Bylyku: Portalet thonë: ‘Goldi ndalon gruan’, kurse ti thua ‘Më kom andon gruaja’…

Gold Ag: Ku ka më mirë. Më mirë të të k omandojë gruaja se të tjerë. (qesh)

Nuk kanë kaluar shumë kohë që kur Gold Ag u bë baba për here të parë.

Fryt i dashurisë së tij dhe bashkëshortes Ermira, ishte vogëlushi Gueril. Menjëherë nisën edhe th ashethemet mbi momentin kur djali erdhi në jetë, dhe një nga më të përhapurat që pu shtoi edhe portalet ishte se djali lindi në krahët e deputetes Time Kadriaj.

Për herë të parë, Gold Ag sqaron të vërtetën në emisionin ‘Glamour Zone’.

Ester Bylyku: Më bëri përshtypje ky lajm. Është interpretuar nga publiku sikur e priti vetë deputetja djalin. Si është e vërteta?

Gold Ag: Bëre mirë që e hape këtë temë sepse dua ta sqaroj. Timja me profesion është gjinekologe, dhe si ç’do njëri kur njeh dikë, kërkon favor që të gje ndjen. Timja u tha gjinekologëve që aty ishte nusja ime, dhe t`i gjendeshin pranë. T imen e falenderoj dhe e çmoj ja shtëzakonisht shumë, sepse e meriton, por djali im nuk lindi në duart e saj. Time Kadriaj ka bërë shumë për djalin tim, ka folur me të gjithë spítalin dhe i ka thënë të qëndrojnë gati, por punën e ka bërë stafi i spítalit.

Reperi ka qenë gjithnjë i hapur për besimin e tij. Ai është mysliman i de votshëm, dhe me të njëjtën frymë do të rris edhe djalin e tij Guerilin.

Por çfarë do të ndodhte nëse gjërat nuk do të shkonin ashtu siç ai e ka parashikuar?