Gazetarja po r aportonte ‘live’, djali kërkon ta përqafojë

Gazetarja po r aportonte ‘live’, djali kërkon ta përqafojë

Një moment i sikletshëm ka ndodhur me një gazetare, e cila po r aportonte live. Djali i saj shkoi e vizitoi në studion e lajmeve, por ajo ia doli me mjaft sukses për të kaluar këtë si tuatë të vështirë.

Një moment i si kletshëm ka ndodhur me një gazetare, e cila po raportonte live. Djali i saj shkoi e vizitoi në studion e lajmeve, por ajo ia doli me mjaft sukses për të kaluar këtë si tuatë të vështirë.

Gazetarja e NBC,/Courtney/Kube, është vënë në një pozitë të s ikletshme ndërsa ishte ‘live’, në e dicionin informativ.
Djali i saj i vogël është futur në studio, dhe i është afruar duke kërkuar ta përqafojë.

“Fëmijët e mi janë këtu, kështu janë live-t në televizion”, u shpreh ajo, ndërsa vijoi më tej me r aportimin.
Gazetarja është nënë e dy djemve binjakë, Jake dhe Ryan, por është ende e paqartë se cili prej tyre e vizitoi tek studioja e lajmeve.