Fieraku bën rrëfimin r rëqethës: Kapa gruan me komshiun, po do ta ha TU RPlN me bukë për…

Fieraku bën rrëfimin rr ëqethës: Kapa gruan me komshiun, po do ta ha T URPlN me bukë për…

“U tr ondita shumë kur kapa gruan time në fl agrancë duke bërë me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta vr as, por jam i detyruar ta fal për h atër të dy fëmijëve tanë të m itur.

Do të kërkoj që ajo që kthehet në shtëpi dhe do ta ha tu rpin me bukë. Nuk kam se çfarë të bëj”. Kështu shprehet për G SH një 45-vjeçar nga fshati Topojë e Fierit, i cili dymbëdhjetë ditë më parë gjeti bashkëshorten e tij 41-vjeçare në k revatin bashkëshortor me bashkëfshatarin, 25 vjeç.

Kryefamiljari, i cili pak ditë më parë u ko nfrontua me të shoqen në k omis ariatin e po licisë , ku kishin shkuar për sqarim, kujton sk enën e tradh tisë, duke u shprehur se do ta “hajë tu rpin me bukë” për h ir të fëmijëve.

“Asnjëherë nuk kam dy shuar se gruaja ime më tr adhtonte. Para 12 ditësh unë u ktheva nga puna më herët se zakonisht. Pasi hyra në p ortën e kopshtit dhe më pas në banesë, pashë derën e dhomës së gj umit hapur. Dëgjova dhe zhurmë. Zgjata kokën të shikoja, por sh tanga në vend. Bashkëshorten time e kapa mat me komshiun tonë. M’u er rën sytë, çfarë të bëja? Në të qindtat e sekondës mendova për fëmijët. Komshiu u ngrit dhe iku nga shtëpia ime, ndërsa gruaja ime nuk foli. Nuk kisha çfarë të bëja. Më hipi gja ku në kokë dhe nuk e doja veten.”