Është fans i Marina Vjollcës, djali habit me deklaratën, tregon çfarë i pëlqen në tr upin e saj

Është fans i Marina Vjollcës, djali habit me deklaratën, tregon çfarë i pëlqen në tru pin e saj

Një baba i quajtur Ilirjan ka ardhur në ru brikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare për t’i bërë një surprizë djalit të tij Vilsonit

i cili është me si ndromën d own. Ilirjani ka treguar se Vilsoni pëlqen shumë spektaklin e humorit “Klanifornia” ku transmetohet çdo të shtunë në Tv Klan dhe adh uron Marina Vjollcën. Për këtë pëlqim të madh që ka ndaj moderatores, Ardit Gjebrea e ka ftuar atë për t’i bërë një surprizë 11-vjeçarit.