Çfarë po ndodh me këtë vend? Pamje ‘apokaliptike’ dhe k aos to tal, qyteti ‘pushtohet’ nga pluhuri (video)

Çfarë po ndodh me këtë vend? Pamje ‘apokaliptike’ dhe k aos t otal, qyteti ‘pushtohet’ nga pluhuri (video)

Një sasi e madhe pluhuri mi neralesh është çiliruar pasditen e sotme në portin e Durrësit. Edhe për

shkak të vr anësirave, pluhuri që është përhapur në të gjithë qytetin ka krijuar pamje gati ‘apok’aliptike’.Top Channel ka si guruar këtë video që tregon si tuatën e krijuar në qytetin bregdetar si p asojë e pluhurit të mineraleve.