Arsyeja e rrallë për divorc: Gruaja ankohet nga burri: Natën ai më…(VIDEO)

Ars.yeja pse kjo grua kerkon di.vorcin pas 30 vitesh martese do je sht ange. Sipas saj, burri ka çrre.gullime të shumta gjatë natës.Edhe pse i ka kërkuar që të shkojë tek mjeku dhe të vizitohet pse kur është duke fjetur bër.tet me të madhe dhe e gjuan atë, burri nuk ka pranuar…

Kjo ka bërë që gruaja të kërkojë di.vorcin.

Wu, nga Taichung City në Tajvanin e Jugut, tha se ai filloi të fliste në gjum rreth 10 vjet më parë, por sipas gruas së tij gjatë pesë viteve të fundit ai kishte filluar ta god.iste ak.siden.talisht atë gjatë natës, ndërsa ajo flinte pranë tij.

Doktor Yang tha se këto ishin shenjat klasike të ç.rregullimit të sjelljes së gjumit REM, dhe fatmirësisht është lehtësisht të shërueshëm me ndihmën e ila.çeve.