8-vjeçarja “zyrtarizon dashurinë e saj me një 13-vjeçar”

8-vjeçarja “zyrtarizon dashurinë e saj me një 13-vjeçar”

jë vajzë 8-vjeçare me emrin Milana Makhanets, e cila është nga Ukraina, sapo njoftoi se është në një li dhje das hurie me një djalë 13-vjeçar të quajtur Pasha Pai.

Vajza është një influencere e cila mburret me mbi gjysmë milioni ndjekës në Instagram.
Djali adoleshent është gjithashtu një s e ns acion i ardhshëm i mediave sociale me mbi gjysmë m ilioni ndjekës në Likee ku nëna e vajzës është në rregull me lidhjen e tyre të da shurisë dhe ka bekuar çiftin që të kenë një të ardhme të mirë së bashku.