Vuçiq “godet“ Kosovën: Po më detyroni t’ju përgjigjem në një mënyrë që s’do t’ju pëlqejë!…..

Vuçiq “godet“ Kosovën: Po më detyroni t’ju përgjigjem në një mënyrë që s’do t’ju pëlqejë!…..

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, tha se Serbia ka informacione se shqiptarët duan që Kosova të anë tarësohet në Kon ferencën e Gj ykatave K u sh tetuese.

Lidhur me këtë, Vucic paralajmëroi një përgjigje, e cila tha se nuk do t’i pëlqejë Prishtinës, transmeton Gazeta Express.

“Nëse kjo është e vërtetë, kjo do të thotë se ata nuk respektojnë më asnjë n ormë të marr ëveshjes së Uashingtonit. Ne do të d etyrohemi t’i përgjigjemi kësaj dhe atyre nuk do t’u pëlqejë përgjigja”, tha Vucic.

Ai kërc ënoi me tërheqje të reja të njohjes së pavarësisë së Kosovës.

“Nuk besoj se do t’u pëlqejnë tërheqjet e reja të njohjes së pavarësisë dhe tani mund t’u them atyre se do të ketë”, tha presidenti serb.

Vucic shtoi se nuk dëshiron “ta kthej fëmijën në ark ivol te asnjë nënë”, por kjo, tha ai, nuk do të thotë që Serbia nuk është e f ortë.

“Nëse ata nuk duan ta respektojnë atë (marr ëveshjen), ne do të përgjigjemi në mënyrën që e bën një shtet se rioz dhe i përgjegjshëm”, tha Vucic.