TAYNA E “DRI DH” PAK NË KËNGËN E RE…

TAYNA E “DR IDH” PAK NË KËNGËN E RE…

Reperja Tayna ka l ansuar sonte këngën e saj më të re “WTF”, një këngë që vjen në bashkëpunim me reperën me ngjyrë, Ivorian Doll

Kënga është lansuar sonte dhe është pjesë e projektit më të ri të Taynas.

Ajo vjen pa u bërë një muaj pasi Tayna la nsoi këngën e saj në bashkëpunim me Flori Mumajesin, “Magdalena”.

Kënga më t’u lansuar ka marrë afër 200 000 kli kime derisa klipi është i mbushur me skena të n xehta.

“WTF” është produkt i Cr icket por muzika është punuar nga Egzon Surkish