Pukjanja: I bleva burrit br**ë të kuqe, më beri atë që nuk e i magjinoni kurre

Pukjanja: I bleva burrit br**ë të kuqe, më beri atë që nuk e i magjinoni kurre

Dhuratat jo gjithmonë janë pjesë e shijeve tona, ama në fund të fundit vlerësohet gjesti që dikush është kujtuar për ne. Ama nuk është

ky rasti i një çifti nga Puka. Kjo është historia e rr ëfyer.“Kam burrin më i nvjorant dhe të pa shpi rtë që mban ky dhe! Ku më qël loi mua për pjesë o P erëndi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet