Publikohet Klipi I Këngës Për E urovizion, Fustani I Zbulon Pjesën I ntime Anxhela Peristerit

Publikohet Klipi I Këngës Për Eu rovizion, Fustani I Zbulon Pjesën I ntime Anxhela Peristerit

Anxhela Peristeri publikoi mbrëmjen e djeshme v ersionin zy rtar të këngës saj “Karma”, me të cilën do përfaqësojë Shqipërinë në E urovision.

Në videoklip, këngëtarja u shfaq e veshur me një fustan të bardhë me d ekolte të hapur dhe të çarë , ndërsa ecte e z bathur në rrugë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet