Po i thuhet nënë kësaj? Gruaja lë vajzën 1 vjeçe në shtëpi vetëm në të ftohtë, iku përgjithmonë me dashnorin..

Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur që mund t’i ndodh një gruaje.
Një nënë braktis foshnjën e saj
Rreth 10 vite më parë në Rusi një grua la vajzën e saj të vogël në një shtëpi të pabanuar. Vajza e saj ishte vetëm një foshnje.

Një ditë, një burrë dëgjoi një fëmijë duke qarë në një shtëpi afër, dhe pa i kushtuar shumë vëmendje, ai po merrej me biznesin e tij. Pasi kaluan disa ditë, ai vuri re se foshnja vazhdonte të qante pa ngushëllim, edhe pse në shtëpi nuk kishte asnjë shenjë se dikush mund të jetonte aty.

Ai njoftoi po licinë. Kur ata u futën brenda u s hokuan. Shtëpia ishte boshatisur e gjitha, ishte bosh.
Njerëzit që kishin jetuar atje më parë kishin marrë të gjitha sendet e tyre dhe ishin larguar.

E vetmja gjë që kishte mbetur në shtëpi ishte foshnja e tyre e vogël. Ajo ishte një vajzë e vogël një vjeçare dhe u gjet në tokë të ndotur dhe të ftohtë. Ajo kishte mbetur vetëm për disa ditë.

Autoritetet het uan më tej dhe gjetën që emri i foshnjës ishte Liza Verbitskaya, megjithëse prindërit e saj nuk gjendeshin askund dhe askush nuk e dinte se ku ishin. Liza e vogël u dërgua te një mjek dhe ajo qëndroi në spital për disa ditë për t’u rikuperuar.

Ndërsa ishte në spital ishte një grua me emrin Inna Nika, ajo ishte atje për t’u kujdesur për djalin e saj të sëmurë dhe ajo ishte pranë tij ditë e natë. Një ditë Inna dëgjoi të qarat e një fëmije në dhomën e spitalit ngjitur. E shqetësuar, ajo pa brenda dhomës për të parë se çfarë po ndodhte. Liza e vogël ishte në dhomë, dhe Inna ndjeu drejtpërdrejt një tërheqje amtare për këtë vajzë të vogël.

Nga ajo ditë, Inna vizitonte Lizën çdo ditë dhe vinte me rroba, ushqim dhe lodra. Por një ditë, ndërsa po shkonte për të vizituar Lizën, Inna nuk e gjeti atë. Ajo e dinte që Liza po shkonte më mirë, kështu që u nxor nga spitali dhe u vendos në një jetimore.

Inna nuk po ndihej mirë, i mungote Liza e vogël. Ajo aq shumë donte ta gjente, saqë mori vendimin ta kërkonte. ur e gjeti, në atë moment e dinte që dëshironte ta mbante gjithnjë me vete. Ajo më pas vendosi të fillojë procesin e birësimit, pas së cilës Liza u lejua të jetonte me Inna dhe familjen e saj.

Nëna e saj e vërtetë kishte ikur më dashnorin dhe nuk donte t’ia dinte për vajzën. Liza nuk ka asnjë kontakt me nënën e vërtetë që e la në mes të të ftohtit.