Pasi ariti të bëhet deputete, Duda Balje poston foto atr aktive në Instagram… –

Pasi ariti të bëhet deputete, Duda Balje poston foto at raktive në Instagram… –

Pas vendimit të Su prem es, Komuniteti i Bashkuar-Adrijana Hoxhiq nuk ka aritur që të bëhet deputete në

Kuvend dhe poshtu një deputet i është hequr In iciativës Rome parti këto që kishin fituar mjaftueshem vota për komunitetet e tyre me ndihmën e L istës Serbe në komunat me shumicë serbe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet