Mesazhet me të dashurin në b urg, Ledjana i r iposton në Instagram: Të paktën të më kishit pyetur…

Mesazhet me të dashurin në b urg, Ledjana i ri poston në Instagram: Të paktën të më kishit pyetur…

Ledjana, një nga konkurrentet e Për’puthen duket se po ecën mirë në m arrëdhënien e saj me Mevlanin, të cilit i ka dhënë p uthjen e parë.

Por vijojnë diskutimet se ka një lidhje jashtë programit me një djalë që ndodhet në bu rg jashtë Shqipërie. Kjo cështje është diskutuar në emision dhe Ledjana i ka mohuar këto zëra.

Ndërsa së fundmi kanë nisur që në rrjet të qarkullojnë foto ku tregojnë bisedat e Ledjanës me të dashurin e b urgosur.

“Më duhet të shtirem, s’mund të duroj dot i Xhoni ime dashuri”, i shkruan gjasmë Ledjana, ku i “dashuri” i përgjigjet: “O dil, o do nxjerr të gjithë mesazhet dhe do e kuptojnë të gjithë që ti bën lojë aty. Pse ne skemi ku rorëzim të betohem që i dërgoj njerëzit nga këtu ku jam. Më duhet të ndal tel. Më dërgo një foto të shoh, më ka marrë malli”.

Ndërkohë në këtë bisedë Ledjana i ka dërguar një foto dhe më pas i shkruan: “E jotja Ledjana, përgjithmonë”, duke e shoqëruar edhe me disa zemra blu.

Këtë foto më pas konkurrentja e “Për’puthen” e ka r ipostuar në “Instastory”-n e saj ku me humor shkruan: “Sapo zbulova që ish-i im quhet Xhoni. Meqenëse për zgjedhjen e burrit nuk më pyetet, të paktën të më kishit pyetur për emrin”.