Menduan se ishte një grope e madhe, “por kur e pane” nuk e ksihin iden se cfare kishin zbuluar!

Australia eshte nga vendet me te bukura ne bote dhe plot ide dhe surpriza. Nje nga gjerat me te bukura ne Australi eshte dhe ky vend nentokesor i ndertuar ne mes te shkretetires. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vendo quhet Coober pedy dhe eshte si nje qytet i vogel ne mes te shkretetires ku temperatura i kalon 40 grade. Ky mini qytet eshte themeluar ne vitin 1915. Njerezit e ndertuar per tu mbrojtur nga temperaturat e larta. Por ata qe e ndertuan nuk e mendonin qe ai do ishte nje qytet unik dhe as qe e mendonin qe do ishte kaq i bukur dhe i vecante. Ai u be nje pike atraktive ku vizitor nga e gjithe bota filluan te vizitojne. Ne kete mini qytet mund te gjesh hotele restoroante shtepi dhe cdo gje qe kane dhe qytet e tjera. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT