LAJMI FUNDIT: Kjo është g jendja e Cimës

LAJMI FUNDIT: Kjo është gj endja e Cimës

Pas in fektimit me Covid-19, kjo është g jendja e Cimës. Aktori i njohur i humorit, Rasim Thaçi-Cima ditë më parë u in fektua me vi rusin Covid-19. Aktori i famshëm po qëndron në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ku edhe po t rajtohet.

Pas g jendjes së rëndë me i nfektimin me koronavirus, për aktorin u kërkuan mbi 50 a ntitrupa, nga vullnetarët e grupeve të gj akut A po zitiv dhe negativ, të cilët e kanë kaluar virusin. Ishte e bija e tij dhe këngëtarja e njohur Adelina Thaçi, e cila kërkojë nga vullnetarët për dhurimin e p lazmës, e cila pas pak orësh u si guruar.

Së fundi, vet Adelina ka publikuar një fotografi nga QKUK-ja, ku shfaqet me ma skë dhe doreza, teksa tregon për gjendjen e aktori. “Gje ndja e babait ka përmirësime, por ai është ende në l uftë sy më sy me covidin. Unë po bëj ap el, sepse me kalimin e kohës covidi është fo rcuar, kurse kujdesi jonë është dobësuar. Duhet ta keni kujdesin maksimal, jo të prisni të ju pr ek te më të dashurit tuaj. Është bërë kohë e gjatë, disa kanë ende dilema e shumë herë po e ne glizhoni, krejt jemi lodhur, por a keni vetëdije kur në pyetje është jeta! Të gjithë atyre që janë në lu ftë, shërim sa më të shpejtë”, ka njoftuar këngëtarja.