Gruaja “masa kron” ke q burrin në mes të parkut, arsyeja do iu lërë pa fjalë të gjithëve (Video)

Gruaja “masa kron” k eq burrin në mes të parkut, arsyeja do iu lërë pa fjalë të gjithëve (Video)

Teksa ishin duke ndenjur në një stol, papritur gruaja bëhet agr-esive ndaj burrit të saj.

E gjitha ndodhi për shkak të veprimit të gruas kundrejtë burrit të saj. Në video shihet se gruaja përpiqet të hapë telefonin e burrit, i cili e kishte me “F ace ID”.

Ajo e ndjek burrin duke u përpjekur t’ia vërë telefonin në fytyrë, por ai nuk pranon dhe vijon ndjekja.

Burri ngrihet nga stoli dhe mbr on fytyrën ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë rreth e pë rqa rk z onës.

Kjo lëvizje e veçantë vazhdon për rreth shtatë sekonda, pasi gruaja e pë rp lasë atë në tokë.

Ai vazhdon të mb rojë fytyrën, por më në fund gruaja e zhb llokon telefonin dhe vraporn, për të parë çka në të.