Gruaja nga Tirana kap “M A T” burrin me tjetrën, Shiko si reagon duke godit…

Një sk/enë e paz/akontë ka ndod/hur ditën e djeshme tek Komuna e Parisit në Tiranë. Bëhet fjalë për një grua që mendohet se ka kapur burrin e saj “m/at” me një femër tjetër në makinën e këtij të fundit. Ajo shihet teksa i vë/rsulet makinës, më pas merr një gu/r në dorë dhe te/nton t’i th/yejë xhamat e makinës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON