Getoari, Noizy , Labi E Në Fund Turku, Ja Pamjet Ku Genta P uthej Me Ish Të Dashurit

Getoari, Noizy , Labi E Në Fund Turku, Ja Pamjet Ku Genta Pu thej Me Ish Të Dashurit

Getoar Selimi padyshim që njihet shumë në intustrinë muzikore Kosovare dhe Shqiptare ai ishte i dash’uri

i parë i Gentës flasin mediat,pastaj Noizy etj.Por sot ajo është së bashku me mi larderin Turk ku ka publikuar dhe një video b efasuese.Ja kush është ai do befasoheni edhe më tepër sht!ype r ek1,amen me p0,shte dhe shikoje vidj0n: