Florian Marku dhe Robin Krasniqi i kundërpërgjigjen Vuçiqit për fotografinë ska ndaIoze në Instagram

Florian Marku dhe Robin Krasniqi i kundërpërgjigjen Vuçiqit për fotografinë s kandaIoze në Instagram

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ditë më parë ka publikuar në llogarinë e tij në Instagram një fotografi sk andaloze, ku shfaqet harta e Kosovës e mbuluar me flamurin.

Postimi i të parit të Serbisë ka ng jallur re agime dhe është v ërshuar me komente.

Komenteve në postim u janë bashkangjitur edhe dy boksierët shqiptarë, Florian Marku dhe Robin Krasniqi.

Ky i fundit ka komentuar: “Kosova dhe Shqipëria”, duke vendosur një zemër në mes.

Marku ka vendosur tetë flamuj kombëtarë.