“Dua burr shqipëtar me letra të CH ose Europës, jam 32 vjeçe dhe e kam dokumentin e virgj”

“Dua burr shqipëtar me letra të CH ose Europës, jam 32 vjeçe dhe e kam dokumentin e virgj”

Kerkoj te njihem me bu rra shqiptar afer Zurichut. Kerkoj nje bu rre qe te me respektoj te me doje dhe jo

te me rrahi. Kerkoj burre qe eshte i mire ne sht rat dhe jo pi anec e de mbel. Une jam e dlv orciuar nga burri me pare dhe nuk kam femije, Burri p inte ishte dem bel e donte m em a b uzu. Burra te tille nuk kerekj..! Le te me shkruajn veq burrat serioz .Hap vid eon 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive