“Çmendet” e reja, heq pantaIIonat në mes të Tiranës dhe fton kalimtarët t’i shohin… (Video)

Një vajzë e re, ka vendosur të pr/ovokojë më shumë se kurrë duke he/qur pantallonat dhe pro/vokuar çdo kalimtar në kryeqytet.Në videon e pu/blikuar nga ‘Tirana News’, vajza heq pant/allonat dhe më pas bënë lëvizje pro/vokuese. Në këtë video ajo dëgjohet edhe duke folur dhe më pas ngre zërin duke bro/horitur. Pas disa sekondave, ajo vishet dhe vazhdon rrugën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT