Bleona Qereti: Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele……

Bleona Qereti: Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele……

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën p araja të lumtur”.
Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shpë rngulur në Amerikë.

Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të si nqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e p a nelit e k undërshtuan atë.

“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një mo del në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është m odeli që ka vendosur shoqëria? Bëhesh 18 vjeç, ikën në kolegj, kur mbaron kolegjin merr një k redi për shtëpinë, martohesh me atë ‘motrën’ që ke pasur në klasë, bën tre fëmijë dhe ke një shtëpi me një g ardhë.

Dhe çfarë ndodhë? Dhe kon cepti është: nuk e tra dhtoj gruan, do punoj që të pa guaj bo rxhin e kr edisë, dhe po iki në punë 9-5, dhe nga kamarier do bëhem menaxher pas 10 vitesh. Këta janë njerëz janë thjesht dele, dele që ndjekin sistemin”, u shpreh Bleona Qereti në Opinion.