U doli n.ami ne rrjet! Ndahen Damian Gjiknuri dhe Eliona Pitarka

U doli n.ami ne rrjet! Ndahen Damian Gjiknuri dhe Eliona Pitarka

Politikani Damian Gjiknuri kërkon që të shtojë ndje kësit në instagram duke marrë pjesë në Gi veaway që po zhvillon bukuroshja Eliona Pitarka.

Deri më sot në Shqipëri është hera e parë që një gjë e tillë bëhet nga një politikan. Mani për të pasur sa më shumë ndjekës në rrjetet sociale ka përfshirë edhe Gjiknurin, shkruan Kryefjala.com.

Menjehere pas ketij lajmi duket se rruget e Eliones dhe Gjiknurit jane ndare. Ajo e ka hequr nga l ista e ndjekesve.
E pra, Gjiknuri nuk i be ri dot disa mijera f ollowers per fushate, sepse e kapur ngushte Eliona e hoqi. Ose thjesht ao nuk i pagoi t arifen qe u paguhet personazheve qe bejne G i ve away-n.