‘Tërbohet’ nusja e Sali Berishës! Ulet në gjunjë dhe i bashkohet sfi dës: Jam e e gër!…

‘Tërbohet’ nusja e Sali Berishës! Ulet në gjunjë dhe i bashkohet s fi dës: Jam e eg ër!…

Armina Mevlani i është bashkuar s fidës në Tik/Tok dhe ka ardhur me një kërcim pro vokues.TIRANË- Bl og g erja Armina Mevlani ka zgjedhur se si të heqë str esin në këto ditë.

Sf ida më e re në rrjete sociale, Tik/Tok, ka marrë vëmendjen e jo pak personazheve të shoëbiz-it shqiptar, mes tyre dhe atë të Armina Mevlanit.Shikovid me poshte:

Duke bërë T werk dhe duke bërë lëvizje pro vokuese para kameras, Armina Mevlani ka ndarë në rrjete sociale videon, ku bën lëvizjet se nsuale, ndërsa në një moment ulet dhe në gj unjë.

“Jam e e gër”– ka shkruar Mevlani bashkëngjitur videos së saj.Por kjo nuk është s fida e parë e Armina Mevlanit. Dy ditë më parë ajo postoi një tjetër s fidë në Tik/Tok, ku shfaqej me një bluzë c rop të bardhe dhe një palë xhinse v intage.

Me sa duket b l ogg erja qënka fiksuar pas këtij programi, dhe do të na sjellë dhe video të tjera pro vokuese.