Si ishte dje dhe si është sot, Bora Zemani ka ndryshuar kaq shumë.

Si ishte dje dhe si është sot, Bora Zemani ka ndryshuar kaq shumë.

Moderatorja e emisionit shumë të shikuar aktualisht, “Përputhen” duket se ka ndryshuar shumë ndër vite.

“Vipat e B llokut” kanë publikuar pamje se si është dukur prezantuesja e njohur shqiptare ndër vite.

Bora duket se ka e voluar shumë në dukje, sakaq zor do ta besoni se bëhet fjalë për të njëjtin perso/