Në Shqipëri po e kërkojnë për atë që bëri, këngëtarja Fjolla Morina martohet në ishullin e pasanikëve me b iznesmenin

Në Shqipëri po e kërkojnë për atë që bëri, këngëtarja Fjolla Morina martohet në ishullin e pasanikëve me bi znesmenin

Ditën e djeshme Fjolla Morina zbuloi përmes disa fotove në Instagram se Fisniku i ka p ropozuar për martesë gjatë pushimeve të tyre në Madlvie.

Çifti është k urorëzuar në martesë në këto pushime romantike dhe revista “Who” ka sjellë disa foto ekskluzive nga ky k urorëzim.

Fjolla dhe Fisniku janë martuar në një vend m agjik, me kaltërsinë e detit, me një de kor minimalist dhe pa shumë njerëz.

Në fotot e publikuara Fjolla shfaqet me fustanin e bardhë të nusërisë ndërsa Fisniku me kostumin e dhëndrit teksa p ozojnë së bashku shumë të lumtur.