MIHRIJA TREGON A DO TA FALË NAIMIN NËSE AI E T RADHTON…

MIHRIJA TREGON A DO TA FALË NAIMIN NËSE AI E TR ADHTON…

Këngëtarja e njohur kosovare, Mihrije Braha dhe bashkëshorti i saj Naim Abazi, njihen si shembull në publik për ma rrëdhëniet e mira që kanë.

Së fundmi, Mihrija ka qenë e ftuar në emisionin ‘SHOW TIME’ ku ka folur edhe për tr adhtinë.

Se a do ta linte Naimin, apo do ta falte në r ast se ai e t radhton, mund ta kuptoni në videon e mëposhtme.