Gjyshja 62-vjeçare: Dua burrë me kaçurrela dhe të gjatë…

Ditën e sotme në emisionin “Shqipëria Live” ishte e ftuar konk/urrentja e “Për’puthen +40”, Shqipe Rexha. Gjyshja 62-vjeçare tregoi se nuk i pël/qejnë burrat tullacë dhe do donte një kaçurrel. “Dua burrë me kaçurrela dhe të gjatë”, thot gjyshja. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Po pres sa më shumë mundësi. Deri tani për këto që janë më të rinj nuk kam ndonjë interes, për ata që do vijnë se di. Dua të jetë i gjatë dhe kaçurrel, pa mjekër dhe mustaqe. Që nuk pi alk/ool dhe luan bi/xhoz. Të ketë vesin më të bukur, të dashurojë atë që do”, tha Shqipja. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT