E dashura s’e kishte mendjen, burri…Shqiptari sheh t radhtinë “live”…

E dashura s’e kishte mendjen, burri…Shqiptari sheh t radhtinë “live”…

S kenat që shohim në lokale, ku pr otagonistë janë të rinjtë shpeshherë na bëjmë të sh përthejmë në të qeshura nga mënyra si i shprehin nd jenjat e tyre.

Këto h ormone janë ti pike zakonisht tek adoleshentët e jo tek moshat e th yera.

B ar-kafetë janë vende që fr ekuentohen nga shumë njerëz dhe pë rkëdheljet e shumta me partnerin në këto ambiente mund të bëjë që të gjithë sytë të kthehen drejt jush. Por në një b a r-kafe në pronësi të një çifti shqiptarësh në Luksemburg, disa të moshuar nuk e kanë patur pr oblem që kishin persona rreth tyre dhe kanë lënë disa sk ena jo të hi jshme.

Shqiptari që ka dërguar videon për “Joq” shprehet:

“Ne Luxembourg nga nje kafe te nje çifti shqiptar qe ju pershendet me kete r ast. Ai burri ka te dashur at bjonden ne tavolin qe esht me k ok posht por ajo ka pi r shum dhe eshte d ehur, nuk e ka me ndjen fare dhe nderkohe ky po perfiton dhe po ja fut duart shoqes se saj. Rreth 72 vjec eshte ky plaku e kto plakat rreth 60. Jan kl iente ketu e i njoh. M orali: Burra gjeni nje te dashur qe de het me kollaj se shoqja e saj”.