Detaje rr ëqethëse/ 29-vjeçari nga Fieri që i m ori je tën të shoqes shtatzënë në sy të fëmijëve është nipi i një njeriu me të shkuar të er rët

Detaje rrë qethëse/ 29-vjeçari nga Fieri që i m ori je tën të shoqes shtatzënë në sy të fëmijëve është nipi i një njeriu me të shkuar të er rët

Fotot e mëposhtme tregojnë çiftin Demokrat Medinaj dhe Irvana Hyka, pak kohë para se të ndodhte ngj arja e r ëndë. Siç shihet edhe në foto, Medinaj dhe Hyka p ozonin të qeshur krah njëri-tjetrit.

28-vjeçarja Irvana Hyka, të cilës iu mo r jeta nga Demokrat Medinaj shihet që në njërën foto mban të veshur një fustan me lule, ndërsa në një tjetër, diçka me ngjyrë jeshile.

Irvana Hyka ishte gjashtë javëshe shtatzënë. Por sipas d o s ja.al dhe JOQ, Demokrati është nipi i Ben Qimes, një personi mjaft të njohur në rrethin e Fierit me të shkuar të err ët.