Burri kap ‘mat’ ish të d ashurën me 15-vjeçarin: Ia mo ra je tën sepse bënte s*ks me djalin, s’më dha as lekët që ia kërkova

Burri kap ‘mat’ ish të da shurën me 15-vjeçarin: Ia mo ra je tën sepse bënte s*ks me djalin, s’më dha as lekët që ia kërkova

Një mësuese u sha ntazh ua nga ish-i dashuri i cili më pas ia mo ri je tën. Ai zbuloi se gruaja sh konte me një djalë 15 vjeçar.

Paul Robson kërkoi 35,000 £ nga Caroline Kayll, 47, dhe kër cën oi se do t’ia me rrte jet ën ish-të da shurës nëse nuk p aguante paratë.

Ajo dorëzoi mijëra dhe madje mori një h ua prej 10,000 £ për të k ënaqur kërkesat e tij por ai u zo tua të nd ërmerrte hapin eks trem dhe e bëri.