Ardit Gjebrea sh.err ne mes te rruges, del nga BMW/X5 dhe qe.llon te riun

Ardit Gjebrea sh.err ne mes te rruges, del nga BMW/X5 dhe qe.llon te riun

Nje ngj arje aspak e zakonshme eshte pare sot ne rruget e Tiranes. Moderatori i njohur Ardit Gjebrea mesohet nga burime te B W se ka pasur nje she.rr me nje djale tjeter.

Deshmitaret thone qe ka qene i riu i cili ka ofe.nduar moderatorin e njohur Ardit Gjebrea dhe i ka b llokuar rrugen me makine. Mesohet se Arditi ka qene me nje nga miqte e tij me te mire, Aurel Bakiun, i cili ka nderhyre per te q etesuar si tuaten, por mesohet se djali nga ana tjeter ofen.donte vazhdimisht moderatorin.

Mesohet se Arditi ka dale nga makina e tij tip bmw/x5 dhe jane ko.nflikuar me djaloshin tjeter i dentiteti i tij nuk behet i ditur.

Akoma nuk dihet pse ka nisur kon.flikti, por pritet qe ceshtja te sqarohet nese moderatori do beje de noncim ne p olici.