T rupi i saj do t’iu lërë pa fjalë…

T rupi i saj do t’iu lërë pa fjalë…

Hope Beel është një i nfluencuese dhe modele Instagrami e cila është bërë e njohur falë fotove të saj ku tregon fi zikun m arramendës.

Ajo është kthyer në një fry mëzim për hsumë vajza në rrjetet scilae pasi tregon se me përkushtim dhe kujdes në mënyrën e të ushqyerit mund të arrini të keni ntrupin që dëshironi.

Hope publikon shpesh foto me b ikinni ku nxjerr në p ah f ormat e saj perfekte.

Beel numëron mbi 1.6 milionë ndjekës në Instagram.