“Një T RAGJEDl e heshtur”! Valbona Selimllari ka 3 FËMlJË por nuk dihet kush është BABAl i tyre. Cili është S EKRETl që po e përndjek ndër vite?…

“Një T RAGJEDl e heshtur”! Valbona Selimllari ka 3 FËMlJË por nuk dihet kush është BABAl i tyre. Cili është S EKRETl që po e përndjek ndër vite?…

Valbona Selimllari është një nga personazhet më të das hura për publikun, që gëzon simpatinë dhe respektin nga të gjithë. Ajo njihet edhe për bukurinë e saj ndër vite, ku nuk di të pIaket asnjëherë.

Por ajo që ngjaII më shumë kuriozitet nga të gjithë është jeta e saj private që në mënyrë h ermetike ajo është përpjekur ta mbajë sa më të fshehtë dhe larg mediave.

Me kohë ajo ka ek spozuar fëmijët e saj në publik, sidomos dy djemtë dhe pak më rrallë vajzën e saj. Por pikëpyetja më e madhe është bashkëshorti i saj. Më herët ajo ka r rëfyer se është një nënë shumë e përkushtuar dhe se ka vendosur që fëmijët të mbajnë mbiemrin e saj. Por asnjëherë nuk ka dashur të flasë për i dentitetin e babait të fëmijëve.

Edhe pse Valbona ka qenë e preferuara e mediave dhe publikut, çu ditërisht askush nuk ka g uxuar ose gjithkush ka dashur të respektojë dësh irën e ish-Miss/Albania për të mos përmendur me kë jeton. Ky “s ekret” i Valbona Selimllarit, që po e përndjek në media prej kohësh, në vetvete duke se mbart dhe një nga “tr a;gjdeitë e saj të h eshtura” që me aq sforco mundohet t’ia fshehë prej shumë vitesh publikut.