Mos kalo pa NGUSHELLUAR/ Aksident tragjik në Gjermani, familja shqiptare ndërron jetë nga… ( Video )

Një ngjarje e rëndë raportohet nga Gjermania. Si bëhet e ditur një i ri ka humbur jetën në një ak sident fatal. Makina e tij është bërë copa-copa. Si bëhet e ditur makina e tij u për plas me një makinë të llojit Skoda, e cila drejtohej nga një grua. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Si bëhet e ditur i riu 25 vjeç ka dhënë shpirt në vend. Makina ishte aq e dëm tuar saqë atë mezi sa e nxo rrën nga aty. Kurse gruaja që drejtonte makinën tjetër ka marrë shumë pak dë mtime.Ende nuk dihet se çfarë e ka shka ktuar këtë ak sident dhe he timet vazhdojnë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT