Moderatorit të njohur i g risen pantallonat në emision live, videoja bëhet v irale…

Moderatorit të njohur i gr isen pantallonat në emision live, videoja bëhet v irale…

Moderatori i njohur i Tv Lorraine, Mark Heyes ka kaluar një moment të sikletshëm ditën e sotme.

Teksa ishte në transmetim live, në krah të moderatores Lorraine Kelly, atij iu grisën pantallonat.

Kamerat fiksuan detajin, ndërsa bënë që e gjithë salla të shpërthente në të qeshura. Mark u detyrua, të jepte shpjegim, por salla dhe bashkë prezantuesja vazhdonin të shijonin shfaqjen pasi ai po bënte shaka më tej.