“Më dr.og.uan, më pë.rdh.unu.an, madje më bënë dhe video…”, këngëtarja tregon orët e tm.errit…

“Më dr.og.uan, më pë.rdh.unu.an, madje më bënë dhe video…”, këngëtarja tregon orët e tm.errit…

Një ngj arje me detaje rrë.qethëse është treguar nga një këngëtare shumë e njohur 28-vjeçare. Alexandra Jenna ka

r rëfyer për “The Sun”, historinë e saj ku për 5 orë është dr.óguar dhe ab.uzuar s*ksu alisht, por nuk kujton asgjë nga ato që mund të kenë ndodhur…..