Ky është shqiptari që ka p aluar serbet një nga një

Ky është shqiptari që ka p aluar serbet një nga një

B iznesmeni shqiptar, Qazim Osmani, ka folur për she rrin e bërë nga të dashurat e tij gjatë pushimeve në Mal të Zi. Mësohet se e dashura ak tuale e Qazimit, këngëtarja malazeze Manda Popoviç për arsye xh elozie ka dh unuar këngëtaren serbe, Ana Nikoliç.

Kjo e fundit ka qenë një ish-e dashur e b iznesmenit shqiptar. Lajmi është bëri i ditur nga e përditshmja serbe “Alo”. Bi znesmeni shqiptar, Qazim Osmani (Felixi), i njohur për ‘lidhjet e tij me këngëtaret serbe Natasa Bekvalac e Ceca’, ka konfirmuar për mediat e Beogradit se në fshehtësi është takuar me Ana Nikoliçin në h otelin “Maestral”.

Kur e dashura e Qazimit, Manda Popoviç, ka marrë vesh këtë gjë, i ka shkuar Anës në dhomën e ho telit dhe e ka kapur për flokësh. “Nuk jam i si gurt nëse Ana ishte në ja htin tim. Nuk e mbaj mend. Nuk e di për ja htin, ndoshta ishte me shoqërinë time. Unë kam shoqëri të madhe. Por, me Anën jam takuar në ho teli ‘Maestral’”, ka thënë Qazimi.

Megjithatë, Ana i mohoi këto p ohime, duke i quajtur g ënjeshtra. Manda Popovic deri tani nuk ka bërë ndonjë d eklaratë publike, kështu që edhe këtë herë nuk ishte e gatshme për komente.

“Është e vërtetë ka pasur një s herr në ‘Maestral’, pikërisht në momentin kur po bëhesha gati për t’u kthyer në Beograd. Vajza që e përmendin mediat, më hyri në dhomë duke më kërkuar që t’i shpjegoja, se cila nga vajzat nga shoqet e mia atë natë kishte f lirtuar me të dashurin e saj. Nuk më shkon në mend të përzihem në gjëra të tilla dhe u përpoqa që ta largoj nga dhoma. Gjatë asaj p ërleshjeje jam lë nduar”, ka shkruar Nikoliç nëpër rrjetet sociale duke shtuar se h oteli dhe të gjithë të përfshirët në in cident do të p aditen. Sipas Anës, Manda ishte x heloze, sepse një shoqe e këngëtares serbe f lirtonte me të dashurin e saj. Gjithashtu Manada e kishte marrë i nat Anën pasi një n atë para i n ci dentit, e kishte i mituar Mandën pas shpine.