“Kur u zgjova pranë kokës kisha…”, Bujar Qamili tregon si e fitoi betejën me korona: Isha mbi 20 ditë në koma dhe…

Bujar Qamili ka rrë/fyer sot përvojën e tij me korona dhe peripecitë për të fituar betejën me kor/onavirusin. Teksa foli në një lidhje me Skype në Tv Klan, këngëtari tregoi se kishte qëndruar 21 ditë në koma. Kjo sipas Qamilit, ndodhi 4 ditë pasi ai doli i inf/ektuar me korona dhe u shtrua në Spitalin Infektiv. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Këngëtari tha se ka lindur për së dyti dhe ka qenë në gje/ndje të rë/ndë shëndetësore, teksa theksoi se ka kaluar një traumë të fortë. Qamili: Kam qenë 21 ditë në koma. Isha në një kr/izë të fortë. Fillimisht u sht/rova urgj/ent në një spital në Itali. Në spital isha shtruar për inf/eksion të rë/ndë në veshka. Qëndrova 12 ditë në spital dhe dola. Kur erdha në Tiranë kuptova që isha me vi/rus. U bëra shumë keq. Pyetje: Ke pasur dhimbje fizike, apo probleme me frymëmarrjen? Qamili: Nuk kisha probleme me frymëmarrjen. U futa në koma 4 ditë pasi dola me virus dhe jam zgjuar pas 21 ditëve.

Pyetje: Familjarët çfarë të kanë treguar gjatë kohës që ishe i pavetëdijshëm? Po rreziku s i madh ishte ndërkohë që t’i luftoje me vdekje? Qamili: Rreziku ishte shumë i madh.Unë kam përjetuar keq edhe javën e parë. Kam pas djalin te koka në momentin kur u zgjova. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT