Kjo grua mendon për popullin, nuk ha dreka darka në Dubai/ Merkel merr me vete ushqimin nga shtëpia dhe…

Kancelarja gjermane preferon vaktet e gatuara në shtëpi që i përgatit vetë. Ushqimi i preferuar i Merkel është supa me patate dhe supa me qofte. Për Krishtlindje, ajo nuk pret asgjë më pak se një patë të freskët nga furra dhe një sallatë të përzier me patate. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kryeministri i Kanadasë nuk e ka mendjen të përkëdhelë veten me një hamburger dhe një birrë. Por pa kafe për këtë djalë, është e pamundur, pasi siç duket, ai nuk e di se cila është mënyra e duhur për ta pirë atë. Trudeau piu litra me kafe gjatë ditëve të tij studentore, duke shpresuar të qëndronte zgjuar, por thjesht nuk i bëri punë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT