Gjermania jep lajmin e madh/ Do jepen 25 mijë viza pune, ja si mund të përfitojnë shqiptarët.

Gjermania jep lajmin e madh/ Do jepen 25 mijë viza pune, ja si mund të përfitojnë shqiptarët..

Kjo bëhet e ditur në një përgjigje të qeverisë gjermane ndaj një pyetjeje me shkrim të grupit parlamentar të li beralëve (FDP) në Bundestag.

Për Shqipërinë, Maqedonisë e Veriut dhe Bosnjë-Hercegovinën janë parashikuar nga 4750 viza pune në vit, pra nga 19 përqind për secilin vend. Ndërsa k ontingjenti i rezervuar për Serbinë është pak më i /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet