Fundi i Botës? Alarmohet Gjermania, shikoni çfarë bie nga qielli…

Gjermania është përfshirë nga moti i keq. Në një video të publikuar në rrj etet so ciale shihet se si breshër me diametër të madh bie mbi Bavari. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Breshëri i madh ka përfshirë në mënyrë të veçantë zonën e Mynihut ku intensiteti dhe madhësia e breshrit ka qenë pothuajse sa një kajsi. Si pas ojë shumë persona janë p la go sur dhe shumë makina, çati shtëpish janë dë mtu ar rëndë. Ndërsa në Berlin janë ndarë në rrje tet soc iale video që tregojnë rrufe të mëdha në qiell. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT