E TRlSHT: “I lutem Zotit të mos më marrë djalin”, Thirrja e një nëne për 5 vjeçarin e prekur nga tumori..

Çdo ditë me kokën lart për të kërkuar forcë nga i Plotfuqishmi… fundja a ka mënyrë tjetër për të përballuar të keqen që i ka rënë të birit 5 vjeçar?! Lot çdo orë që kalon, për të larë veten nga vuajtjet. Ditët kalojnë dhe djali i saj rrezikon të shuhet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dhimbje çdo minutë kur sheh të birin të qajë, të përdridhet nga lëndimi. Prej 6 muajsh kjo është jeta e një nëne që jeton në fshatin Suk të Roskovecit. Xhenisa i tregoi emisionit ‘Shqiptarët për Shqiptarët’se djali i saj Xheviti, veçse 5 vjeç, u diagnostifikua me tumor cerebral gjysëm viti më parë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU